Navigation Menu+

Hinnasto

IMG_6332

Hinnasto

Kaikki kuvapaketit sisältävät kuvauksen, kuvankäsittelyn, koevedokset web-galleriassa sekä täysikokoiset kuvatiedostot valitsemasi paketin mukaisesti. Noin 2 viikon kuluttua kuvauksesta saat sähköpostitse linkin web-galleriaan, jossa voit tutustua käsiteltyjen kuvien koevedoksiin (30+ kpl). Kun olet ilmoittanut valitsemasi kuvapaketin ja kuvat, saat linkin omaan uuteen web-galleriaasi, josta voit ladata kuvat täysikokoisina tietokoneellesi. Kuvat saa myös cd:levyllä kotiin postittuna lisähintaan 10 €, paperikuvia tilatessasi ilman lisähintaa. Tilauksen mukaisen laskun toimitan sähköpostin liitteenä. Ostamillasi kuvatiedostoilla on vapaa käyttöoikeus eli saat jakaa kuvia  esim.  facebookissa.

Lapsikuvaus / perhekuvaus

Lapsi- ja perhekuvaus sisältää  lapsen ja haluttaessa muiden perheenjäsenten kuvauksen (1-1,5 tuntia)  studiossa tai miljöössä Helsingin Arabianrannassa (muu pk-seutu +30€).  Kuvia otetaan paljon ja monipuolisesti. Valaistusta, vaatteita, kuvaustaustoja, rekvisiittaa ym. voidaan vaihtaa, taukoja ehditään pitää.

30 kpl kuvatiedostoja =  239 €

20 kpl kuvatiedostoja =  209 €

10 kpl kuvatiedostoja  =  179 €

5 kpl  kuvatiedostoja   = 149 €

Minikuvaus 

Minikuvaus sisältää yhden lapsen tai aikuisen kuvauksen (noin 20 min.)  studiossa tai miljöössä Helsigin Arabianrannassa. Kuvia otetaan vähemmän kuin normaalissa lapsi- ja perhekuvauksessa (yhdellä vaatekerralla ja taustalla). Minikuvaus sopii hyvin myös aikuisille.

5 kpl kuvatiedostoja 119 €

3 kpl kuvatiedostoja 99 €

 

 

Rikunfoto-lahjakortti

Voit tilata lahjakortin sovitulle summalle – oivallinen lahjaidea lapsille, lapsenlapsille, isälle, äidille, 1-vuotispäiväksi, jouluksi..

 

Hääkuvaus

Kaikkiin hääkuvauksiin sisältyy parhaat kuvat jälkikäsiteltyinä, kuvien vapaa käyttöoikeus, kuvien toimitus dvd:llä sekä kuvat omaan web-galleriaan ladattavaksi.

–  häämuotokuvaus  Arabian studio tai miljöö sis. kuvatiedostot + 2 kpl 15 x 20 cm  printtejä   190€
–  häämuotokuvaus muu pk-seutu sis. kuvatiedostot + 2 kpl 15 x 20 cm printtejä   240€
–  häämuotokuvaus + kirkkokuvaus sis. kuvatiedostot + 4 kpl 15 x 20 cm printtejä   320€

– Hääpäivä  8 tuntia sis. kuvatiedostot + 6 kpl printtejä   780€, lisätunnit 75€/tunti

 Lehti- ja tapahtumakuvaus

– 190€ /ensimmäinen tunti kuvausta, seuraavat tunnit 100€ / tunti.

 

Kaikki hinnat sis. alv. 24%